huiduitslag rode vlekken na scheren penis kont en ballen

Melden
Vraag

Gelieve in het kort uitleggen waarom je je voelt deze vraag moet worden gemeld.

Melden
Annuleren

huiduitslag rode vlekken na scheren penis kont en ballen

Actief 0
vraag Frederik 1 jaar 1 Antwoord 984 bezoekers 0

Antwoord ( 1 )


  Warning: Illegal string offset 'vote' in /home/best4s1q/public_html/huiduitslag.info/wp-content/themes/ask-me/admin/functions/main_functions.php on line 497
 1. Gelieve in het kort uitleggen waarom u denkt dat dit antwoord moet worden gemeld.

  Melden
  Annuleren

  Hallo Frederik,
  Huiduitslag na het scheren bij de genitaliën komt veelvuldig voor. Vaak is dit te zien als kleine rode vlekjes of bultjes die gepaard gaan met jeuk. Meestal trekt dit vanzelf weer weg. Een paar tips:
  Heb je bij het scheren scheerschuim gebruikt? Je huid rondom de genitaliën is erg gevoelig en dus kwetsbaar. De scheerschuim wat je op je gezicht probleemloos gebruikt, kan dan wel irritatie geven als je het gebruikt in genitaal gebied.
  Tevens kan het zo zijn dat je een bot mesje hebt gebruikt waardoor je huid geïrriteerd is geraakt. Het beste is om een schoon, nieuw, mesje te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk altijd in de haargroeirichting mee te scheren en niet tegen de richting in (zoals je in het verkeer dat ook niet doet om problemen/weerstand te voorkomen).

  Daarnaast is, zoals gezegd, je huid in dit gebied extra kwetsbaar en komt huiduitslag regelmatig voor ook al neem je deze voorzorgsmaatregelen.
  Om bultjes en jeuk na het scheren te voorkomen kan je de huid afspoelen met koud water waardoor de doorbloeding minder is en daardoor minder gevoelig. Ook het gebruiken van babyolie in plaats van scheerschuim kan helpen om de jeuk en huidproblemen erna te verminderen. Ook sudocreme (vaak gebruikt bij de gevoelige liezen en billen van baby’s) kan na het scheren helpen om de jeuk te verminderen. Veel succes!

Geef antwoord

Captcha Klik op het plaatje voor nieuwe captcha

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>